(+40) 740 577 788
(+40) 266 247 836

Rólunk

Minőség, gyors kiszolgálás, kedvező ár

       Cégünk, a ROTAPRINT Kft 2001-ben indult el, Szentegyházán, Hargita megyében. Cégünk teljes aktivitása alatt, mely több mint 17 évet jelent, mindig is elsődleges szempontnak tartotta a kliensek legjobb kiszolgálását, elvárásaiknak a megfelelését.

       Az idők során szerzett tapasztalat és az üzem folyamatos növekedése garancia a termékek minőségére és az általunk nyújtott szolgáltatásokra. 

Ügyfeleink Európában

      Ugyanakkor szaktanácsadást is nyújtunk, annak érdekében hogy a legjobb csomagolási megoldást választhassák, illetve hogy annak megtervezése és véglegesítése,megszemélyesítése a használt tehnikával, a lehető legjobb minőségű legyen. A performáns eszközök kifogástalan megoldást nyújtanak a termékek véglegesítésében, nyomtatásában.  

       A folyamatos befektetések a gyártási folyamat modernizálásába és a tehnológia finomításásba, segített abban, hogy klienseink magas elvárásait teljesíteni tudjuk. 

     Ugyan akkor készítünk és szállítunk csomagoló anyagot külföldön levő cégeknek, melynek szállítását saját autóparkunkból oldjuk meg, olyan európai országokba, mint például Magyarország, Németország, Svédország, Törökország és Anglia.