(+40) 740 577 788
(+40) 266 247 836

Despre noi

Calitate, livrare rapidă, preț excelent!

Societatea comercială ROTAPRINT a luat ființă în anul 2001, în orașul Vlăhița, județul Harghita. În întreaga perioadă de activitate, de peste 17 ani, societatea noastră a fost întotdeauna orientata spre satisfacerea clienților.

       Experiența acumulată și creșterea continuă vine ca o garanție a calității produselor și serviciilor oferite. Personalul calificat, atent selectat, asigura derularea procesului de producție, în cele mai bune condiții, conform cerințelor.

Clienții noștri din Europa

    Totodată, oferim și servicii de consultanță, în vederea obținerii soluției optime de ambalare, și proiectare a ambalajului în funcție de posibilitățile tehnice și a scopului destinat produsului finit. Sistemele performante care oferă un control foto-densimetric ireproșabil, fac din Rotaprint soluția problemelor în menținerea unui tipar excepțional.

       Investițiile în modernizarea și retehnologizarea fluxului de producție ne-au ajutat să îndeplinim cerințele din ce în ce mai exigente ale clienților noștri.

     Totodată, executăm și livrăm ambalaje și pentru companii din afara țării. Livrările se fac cu ajutorul autovehiculelor din parcul auto propriu, în țările europene precum : Ungaria, Germania, Suedia, Turcia și Anglia.